Acupunctuur Leiden

Acupunctuur Leiden is sinds 2008 gevestigd aan het Schuttersveld 91 in het centrum van Leiden binnen fysiotherapie praktijk Doortast. Vanuit deze locatie voer ik al jaren met veel plezier mijn praktijk.

Electro acupunctuur

Electro acupunctuur (EA) is een moderne variant binnen acupunctuur die vaak wordt ingezet bij (langdurig) lokale problemen. Klachten die zeer effectief te behandelen zijn met EA zijn:

Ontdek de kracht van electro acupunctuur, maak een afspraak!

Hoe gaat het in zijn werk?

Op de pijnlijke gebieden of in de pijnlijke gewrichten worden acupunctuurnaalden geplaatst.

Op deze naalden wordt via klemmetjes het EA apparaat aangesloten, waarna deze met  zachte en continue impulsen een electrische stimulans geven in het desbetreffende gebied. Afhankelijk van het doel van de behandeling,  wordt de intensiteit bepaald.

Het feit dat de stroom via de naalden het lichaam ingaat, maakt de behandelwijze des te effectiever.

Het doel van de stimulatie is het verbeteren van de lokale doorbloeding waardoor het herstel positief wordt gestimuleerd. Ten tweede komen onder invloed van de stimulatie bepaalde neurotransmitters vrij die een sterk pijnstillende functie hebben.

Met deze behandelwijze behandel ik al jaren cliënten met bovenstaande problematieken.

Heb je last van lichamelijke klachten die al langere tijd aanwezig zijn, waarbij andere therapieën niet of te weinig werken? Dan kan EA echt de moeite waard zijn.

Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact met me op. Ik sta je graag te woord.

Barend van Zelm

06-38303629.