Acupunctuur Leiden

Acupunctuur Leiden is sinds 2008 gevestigd aan het Schuttersveld 91 in het centrum van Leiden binnen fysiotherapie praktijk Doortast. Vanuit deze locatie voer ik al jaren met veel plezier mijn praktijk.

Barend van Zelm van Eldik

Mijn naam is Barend van Zelm van Eldik en ik ben acupuncturist en osteopaat van beroep. Al jaren behandel ik mensen met een grote diversiteit aan lichamelijke klachten.

Ik ben in 2003 afgestudeerd als fysiotherapeut te Rotterdam. Sindsdien heb ik in meerdere particuliere praktijken gewerkt.
Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in het menselijk lichaam en gefascineerd over hoe bepaalde klachten ontstaan en zich ontwikkelen. Ik ben er tijdens mijn werk als fysiotherapeut achter gekomen dat de fysiotherapeutische behandelingen effectief zijn, maar niet altijd voldoende zijn om de daadwerkelijk oorzaak van veel problemen te achterhalen en goed te behandelen. Zo ben ik op het idee gekomen acupunctuur te gaan studeren.

In 2005 ben ik begonnen aan de NAAS (de Nederlandse Artsen Acupunctuur Stichting) en hier ben ik in 2008 afgestudeerd.
Inmiddels werk ik dus al enkele jaren met veel plezier als acupuncturist in Leiden.

De afgelopen jaren heb ik ook osteopathie gestudeerd aan de International Academy of Osteopathie (IAO) in Zeist en heb ik mijn osteopathie praktijk ook aan het schuttersveld in Leiden.

Doordat ik in staat ben acupunctuur en osteopathie te combineren kan ik vanuit  verschillende zienswijzen naar uw (onbegrepen) klachten kijken. Hierdoor zijn mijn behandelingen specialistischer en hebben een beter effect.

Barend van Zelm van Eldik acupuncturist, osteopaat, ortho-moleculair therapeut

Afspraak maken

Wilt u na het lezen van deze website een afspraak met mij maken, dan ben ik te bereiken op tel.nummer 06-38303629. U kunt ook het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Mailen kan ook naar info@acupunctuurleiden.nl

Wilt u meer informatie over acupunctuur, bel mij gerust. Ik vertel u er graag meer over.

Ik ontmoet u graag in de praktijk.

Mocht u de voicemail krijgen tijdens werkuren, spreekt u gerust uw naam en telefoonnummer in en ik zal binnen 24 uur contact met u opnemen. U kunt ook altijd een email sturen.

Adresgegevens: Schuttersveld 91, 2316 ZZ, Leiden