Acupunctuur Leiden

Acupunctuur Leiden is sinds 2008 gevestigd aan het Schuttersveld 91 in het centrum van Leiden binnen fysiotherapie praktijk Doortast. Vanuit deze locatie voer ik al jaren met veel plezier mijn praktijk.

Werkwijze

De werkwijze begint met het eerste consult acupunctuur, deze bestaat altijd uit een intake.

Tijdens deze intake leg ik veel uit over acupunctuur en hoe ik te werk ga. Ik inventariseer uw klachten en we gaan samen op zoek naar de oorzaak van uw klachten.
Om te onderzoeken wat er aan de hand is gebruik ik pols – en tongdiagnostiek en ga ik op zoek naar weerstands plaatsen op uw lichaam / in uw systeem. Elke klacht reflecteert zich altijd ergens op uw lichaam namelijk.

Vervolgens begin ik meteen met behandelen. Een intake duurt doorgaands 45 minuten.

De vervolg afspraken bestaan uit een korte reflectie van uw (nog bestaande) klachten en wederom een behandeling. Ik geef altijd leefstijl advies en advies over hoe u het beste met uw klachten kan omgaan. U heeft zelf namelijk het meeste regie over uw gezondheid en aanpassingen in je leefstijl zorgen vaak al voor een flinke vermindering van klachten.

Tijdens mijn behandelingen kan ik gebruik maken van de volgende methoden:

Ontdek de kracht van acupunctuur, maak een afspraak!

Onze tarieven

Omdat ik verschillende behandelmethoden gebruik en voor elke behandeling een andere tijd en andere expertise hanteer ik verschillende tarieven, te weten:

Acupunctuur Leiden is aangesloten bij de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur)
Nummer : D3716
Mijn AGB code is: 90041871